Vi tilbyder skræddersyet helhedsorienteret behandlingsindsatser til udsatte børnefamilier. Indsatsen kan forgå både i dag-/aftentimer, samt weekend og foregår i familiens eget hjem. Vi arbejder ud fra en anerkendende og ressourceorienteret tilgang til familierne med udgangspunkt i den systemiske, løsningsfokuseret og narrative tilgang. Vi leverer en fleksibel og målrettet behandlingsindsats i hjemmet.

 

Målgruppe

Vores målgruppe er børnefamilier med børn fra 0-18 år med komplekse problemstillinger. Det kunne eksempelvis være familier hvor det tænkes i anbringelse eller en hjemgivelse.

 

Overordnet mål

Det overordnet mål er at skabe udvikling og trivsel hos udsatte børn via styrkelsen af familiens ressourcer og forældrekompetencer.

 

Indsats

Indsatsen kan f.eks. indbefatte samtaler med forældre, familiesamtaler, samtaler med børn, videooptagelser af samspil, praktisk pædagogisk støtte, indarbejde struktur/rutiner, kontaktpersonsordning, koordinering af netværksmøder mv. samt dokumentation.

 

Hvem er vi?

Mille Storm, socialrådgiver/familieterapeut/supervisor.

Sallie Mey, pædagog/Marte Meo terapeut/familiebehandler.

 

Med vores forskellige baggrunde har vi en bred vifte af professionelle kompetencer og høj faglig standard. Vi har tilsammen 40 års erfaring i arbejdet med udsatte familier.

 

Kontakt os for et uforpligtende samlet tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.